don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Wednesday, March 9, 2011

Happy Birthday Aqeem..

FIRST of all, happy birthday to Aqeem..dia dah lima tahun..semalam daddynya datang ambil cupcake di rumah saya jam 12 malam selepas balik kerja. Katanya nak hantar ke kindergarten Aqeem seawal pagi bersama hadiah lain...
Selepas masak, kena tunggu sejuk. Kebetulan saya terpaksa berkejaran dengan masa kerana menyediakan lapan container kek biskut merry yang saya buat entrynya sebelum ini. Jadi dengan tempoh waktu balik kerja dan tiba di rumah jam 6 pm, saya menyediakan 40 cup cake dan 3 adunan kek biskut merry dan saya kena off to bed @12 midnite or else im gonna be sleepy for the whole day esoknya. Memang saya kena tidur before 12, kalau tak bp turn hight!
Icing untuk disapu pada cupcake..thot wanna put pink colours, tapi baru teringat yg nak sambut birthdaynya adalah birthday boy..bukan birthday girl...hihi
Saya tak prepare pun nak buat canggih2 punya motif atas cupcake sebab daddy Aqeem pun cakap last minute...dan saya ini pelupa amat kerana tak tahu di mana saya simpan acuan untuk buat hiasan di atas cupcake..ended up with the simple motif..yang stripe tu adalah layer cake...saja kreatifkan tangan sebab saya dah buntu nak buat motif apa..lupa lah pulak nak beli otromen atau ben10 nak letak atas cupcake. Lagipun saya tak tahu Aqeem minat karakter apa...

Ok..off to bed..yawnnn......

2 comments:

zarin said...

wah wah! super duper laju kat kitchen buat cupcake n kek biskut marie bagai nih ;-)
ehehe sib baik ada mr fagor kan! kalau i mesti tk sempat nk bakar sbb mr oven i kak kecik cute je :D

eh i nak pi beli donut tray tu lah..nk wat jugak donut tu...geram tengok tau!

ShaSha said...

haha..tu la pasal,..mr fagor banyak membantu..err watever kecik ke u punya mr oven, kek lapis u tetap gebu tauu..jeleszz...ekekek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...