don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Thursday, June 4, 2009

Latest hero...Ben10

As I said earlier, i love cartoon specially Powerpuff Gal..and the latest is Ben10. I start to know Ben10 last week...masa pergi berfoya-foya kat Mydin USJ. Coincidentally, ada event kat Mydin punya concourse so I just sat down and saw what did they do...macam ada contestlah...
Suddenly a boy ran infront of me and guess he's 5 yrs old...thin, fair skin, black hair and hazel eyes...he's a Malay boy and I heard someone call him Ben10! Ben10...come here..where is Ben10!
Haha...rupa-rupanya budak tu yang dimaksudkan Ben10 tu...comel! Akan tetapinya....gigi rongak but his face so cute...sebijik macam Ben10 kat atas tu...
At night, I still imagine his cheerful face when they called him Ben10. Maybe Ben10 is his hero and of course hero selalunya baik, handsome, gagah dan perkasa serta sentiasa menang dalam apa jua perlawanan.
I think its ok if Ben10 is his idol..tetapi ibu bapa kena awasi juga apa cartoon yang anak mereka suka.
Macam my nephew, masa ibunya mengandungkan dia, bapanya suka tengok kartun Goku..and selalu sebut Goku pada dia bila lahir...and now he's 2 yrs old and memang suka tengok Goku..specially kalau Goku Son keluar kat kaca TV. Dan saya juga suka panggil dia Goku atau Bobot...
Hmm..whatever...Ben10 is my latest collection lah pulak...

5 comments:

Hazrin Haffiz said...

ben 10 la plak haha

chewbacca jgk paling best :)

kakchik said...

mestilah..lepas ni akan ada new and new heroes and heroin...

Axl said...

lerrrr....danish punya pebret neh, baju, seluar, jam dan segala mak nenek Ben 10 collection semua dok ada besepah kat umah...ekeke

kakchik said...

err bleh share tu..akak bary beli 10 batang pensel ben10...

kakchik said...

opocot...*baru, bukan bary

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...