don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Saturday, April 11, 2009

short note...

Genting, city of entertainment...
I took these pic of theme park after midnight ...macam horror circus gitu kan...

Cool...really cool...i update my blog in a high place actually...im in genting highland...spend my weekend here to attend a big event...Anugerah Bintang Popular Berita Harian...
last time im here was last month..masa tu ada launch electric brand name Haier...tak sejuk sangat macam la ni...maybe sebab tadi hujan lebat, saya pulak p masuk snowworld kat sini, memang cari nahas...
ok la...nak zzz...tadi saya dah p jelajah indoor theme park..semua saya cuba....walaupun gayat, balun juga...and its gud for me...really tired so that saya akan tidur mati...bye..ZZzzzzz....ZZZzzzz..hehe!
hv a gud dreams eh...

4 comments:

anil lutaze said...

kak sha...bes yer jd team abph..kite teringin tp x berkesempatan ...abg zainuri ada offer...tp kerja mlm lah katakan...hik

Fizahanid said...

huhuhu.. i like upin & ipin.. betul betul betul...

eza 2odette said...

really kan, sojukk giless time tuh..huhu. g masok snow world gakz ahad tuh, tade rezeki kita nak terserempak kot?~hehee

kakchik said...

Anil, ye ler..best giler....heaven eh..hehe


Fizahanid,yer kita pun suka gang notty boys tu...rasa nak ketuk2 kepala dia...


Eza 20dette, ye lor...dah tau sejuk tapi rasa nak gak masuk situ...seb baik hidung tak beku...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...