don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Friday, April 24, 2009

Congratulation to Kelvin & Kimberly

Lahainya cantiknya langit..pengantin lagi lah cantik dengan gaun yang meleret di pasir...Kimberly accompanied by her father a minute before her beach wedding ceremony... Posing time..depan depa ni ada ramai fotografer actually... Resort.The bride and groom after their ceremonyThe bride and groom after their ceremony....hmmmm kejap lagi hujan turun...:-) All Photo credits: Berjaya Resort.

One of the guest..comelnya hairclip dia...yellowish frangipani.... Oleh sebab beach wedding, as i think it close to nature, makanya tempat duduk tetamu pun hanya dibuat daripada batang kayu, dibalut dengan daun pisang dan diselitkan orkid putih...very sweet... Dan ini adalah sekumpulan tetamu yang diundang khusus untuk memeriahkan acara perkahwinan impian Love Me Do antara Kelvin and Kimberly yang dianjurkan oleh Berjaya Group.
Actually they r the winner of Love Me Do contest organised by Berjaya Hotels & Resorts. So that, all the event which is releated to their wedding was sponsored by Berjaya...from head to toe. And they deserved to be the luckiest bride and groom because of their comittment that they showed during contest. Kimberly is from Cheras while Kelvin is Labuan born. They r young and what i knew was, they wants 2 kids only...anyhow..Selamat Pengantin Baru!
I'll story about Berjaya Resort later ya...cantik giler tempat tu...

3 comments:

mama23beas said...

Seronoknya tengok orang kawin yeee...cuba-cuba pandang Gunung Machinchang tu, Rem dah sampai puncak tau sebelum cable car tu wujud lagi...Thailand pun boleh nampak.

anil lutaze said...

kak sha...biar benar kawen freeee????? omggg!!!!!!!!!!!! giler ah!!! love me do ni contest ape???uwaaa...jeless tauuuu!!

kakchik said...

Rem, kalau tau Rem yang check gunung tu untuk projek cable car Berjaya..huhu pun kak eydd x akan naik...gayat beb..

Anil, peraduan ni start tahun lepas, online wedding punya peraduan....memang cun abes kapel tu...foc semua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...