don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Saturday, April 11, 2009

The botak geng Upin and Ipin

Im pretty sure all of us knew these two budak nakal with their tag line..hmmm..betul3 ni kan...walaupun saya x pasti sama ada my nieces and nephews tengok ke tak citer budak ni bcoz they r in Kelantan, kat sini kalau ada masa and kebetulan, saya layan juga citer kanak-kanak ni.
One day, i was concentrate buat keje sebab nak kejar dateline tetiba dua budak ni muncul kat office...tegezut eh walaupun b4 these saya dah pernah jumpa derang last year masa jamuan raya Avon di PJ..memang kelakar suaranya...power atau tak pengaruh these 2 notty boys ni, semua orang nak bergambar dengan dia...dan yang nak bergambar tu adalah kategori pakcik makcik..nampaknya semua orang suka dia...
oppsss...blur sket..saya nak cepat snap pic dia orang...dari my cubicle jer...
Ok..yang ni clear...bulatnya kepala dia...saya suka tengok yang ada jambul sejemput tu..comel jer..anyway..syabas untuk dia orang bcoz they r succes interms of making havoc and penetrate the market dengan segala brand jenama upin dan ipin..at least there's something to proud of it..tak de la kita asyik dok beli produk luar je kan..m neighbour ada bawak anak dia umur 3 tahun g tengok movie upin and ipin...hmmm..betul3x..hehe

3 comments:

Pyanhabib said...

eh, kak cik yang mana ni... yang kat klang @ shah alam ke? call kak eren kenalkan diri. gua? blurrrrrr!

anil lutaze said...

ahak..mak kite kate..kepala sgt besar utk kanak2...haha

kakchik said...

Encik Pyan, kita la..shasha...ala yang dok rumah berhantu kat keramat tu...lepas tu kita pindah sri gombak eh...


Anil, selalunya otak geliga kalau kepale cenggitu..ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...