don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Sunday, February 27, 2011

mango/prune layer cake.

THIS is my 1st layer cake for 2010/11...memang dah lama saya retire from baking a cake...last time was 2009 dan masa tu hampir setiap minggu saya buat kek lapis sebab addict. Walaupun tak makan, saya tetap bakar dan bagi hadiah pada jiran yang kebetulan ada tujuh anak yang kecik and comel2 semuanya. Bila saya balik kerja jer, mereka mesti tanya makcik (alahai..makcik dah) pergi mana, pakcik mana...haha walaupun both of us (masa tu ler..) belum ada white hair and now KA dah ada banyak white hair..saya tetap akan bagi jawapan standard..makcik balik kerjalah..hari ni makan apa, mak mana, adik baby mana, kakak mana? Yang best tu hanya sorang jer tukang tanya, and she is Wafa...petahnya mulur dia, memang rajin bercakap manakala kakak dan abangnya hanya diam rapat di pagar pembahagi laman rumah kami.Mangga dan prune...sebetulnya saya dan buat entry ini agak panjang...silap punch...terus hilang...adoi! malas dah nak taip semula..
nampak cam besar, walhal kecil jer sizenya...jangan tertipu dengan ilusi optik anda...
Different angle...

dan lagi...

6 comments:

zarin said...

wawawoommm menggoda u :D
lapis manggo n prune...hmmm best tak rasanya?

3E said...

wow!!! berjaya tuuu...i jugak yang tak buat2 kek lapis ni...:-((

ShaSha said...

zarin..u punya lagi melets.hihi..

ShaSha said...

Asilah, x buat kek lapis tak pe..janji buat brownie...kan.

Diyanazman said...

ya ampun... ko ni mmg rajin giler sha oiii.... bukan senang nak buat kek ni..... haishhhh dasyat!

ShaSha said...

diyana..bukan rajin..tapi terpaksa...gian la..macam hisap rokok...hik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...