don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Friday, May 29, 2009

Rule: List 10 weird things/habits/little known facts about yourself.
I was tagged by someone: FreDD from http://stringofmelody.via.my/2009/05/rule-list-10-weird-thingshabitslittle.html sebab kes lambat update dulu...ok FreDD, here I am...apa benda gua nak tulis ni...ok let me put here what u want to know yeaa...'
1. Saya boleh berenang tapi kejadian lemas kat pool di Kuantan buat gua jadi allergic nak mandi pantai, nak masuk swimming pool...tapi naik bot boleh ajer... 2. Bila dah ada banyak jenis cartoon, saya selalu berangan nak jadi powerpuff gal..saya rasa powerpuff hebat gila....
3. Ini pun gua suka...karipap..inti sardin...kalau inti lain...err gua ngap gak..

4. Saya alergic betul dengan horror story/movie tapi caya tak saya pernah tingga bersama hantu selama 2 1/2 tahun di lembah keramat..ceit lagi gua takut lagi gua terperangkap dalam rumah tu...
5. Kalau boleh lagi saya nak jadi inspector gadget juga..semua benda ada dalam kocek coat dia..cool...let say saya nak nak honda sebiji nak balik kg, ada dalam kocek juga...coolllzzz...hik!
6. Saya cukup benci kalau pergi hospital..mesti nak kena sedut darah...pengalaman pahit saya kena buat joke dengan dr.."Puan, kalau darah puan beku saya sedut lagi darah puan...jangan panik tau..." dan tanpa teragak-agak dr tu dah tikam lengan saya sambil bersiol nyaman dengan muka senyum dia tu...nasib baik la kau hensem dr...kalau tak aku terajang dah sebab sakit gila lengan saya masa dia sedut...on 2007 plak, lapan kali saya kenan cucuk dalam masa 30 minit sebab a group or 'dr' x jumpa cari saya punya vein...saya plak dah baring atas katil besi..sejuk gila..lagi la vein saya mengecut...memang susah nak jumpa vein...
7. During kiddies...i dream of cartoon...likes mickey mouse..garfield and when i growned...i start to collect anak patung..bukan barbie tau coz that time mana la ada barbie...yang ada cuma anak patung berisi kekabu yang my mother buat..so saya ada banyak ekor anak patung. Ada yang mata bulat, ada yang rambut kejur, ada yang tangan kontot etc..paling banyak ialah anak patung kertas...bila nak main, mesti pangkah kat bahagian leher supaya anak patung kertas tu akan hidup dan x akan minta nyawa..

8. Saya suka minum milo..10 x sehari pun boleh..x jumpa la pulak nak cari gambar milo..ngee:-)
9. Gua gila beli kasut, gua pakai saiz 7, 9...tengok pada jenis lah..sapa nak kasut call gua eh..

10.....tunggu jap nak fikir dulu...

2 comments:

Hazrin Haffiz said...

:) hehe akhirnya siap jugak tag u nih,ingatkan tahun 2013 baru nk siap =p,tag no 10 tu ialah u suka baca buku,hari2 u baca buku :),nnt lain masa i tag u lg hee :)

kakchik said...

o okkk dear..u tau apa i suka buat eh...tengkiu for remind me...hik! nanti i blanjer mc D...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...