don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Wednesday, July 7, 2010

Suka! suka! suka!

Hokeh...that was a lots of cakes here...cakes here and there and here and there..whatevaa..i like it muchhh...walaupun saya hanya boleh makan 2 slices onlehh but i love it to see the decoration..how its goes when we keep it at office for 2 or 3 months later...kek ni habes dalam tempoh dua tiga jam jer..jamuan start jam 2.30 and by 7pm dah licin licau sumer...yummyy..


Kek ini simple jer tapi nampak cam ok gak rasanya..tatau..saya x sempat nak try..
Ahahh..yang ini was sponsore by Astro..sebiji macam kotak..kotak ke apa..yang saya it was a lovely cake...
Yess..yang ini berceracak-ceracak..takut nak makan...walaupun giteww ceracak-ceracak itu habis disapu..huhu

What make it interesting bebeh? Guess? I vote fo seteroberii..hihi
Ini biasa saja..printed on sugar paper...boleh makan..jangan risau...inknya was made from a chocholate..i know that!
Owhhh adorable and cute...kalau saya jadi judge untuk baking and decorating cake contest...pasti yang ini jadi winner...
Macam tadi juga...printed on sugar paper...makan je lah...

Like it much...specially a decorating on the surface..chef mana la yg berseni ni...

3 comments:

halym said...

mencikkk
dok ada gambo je manyak
satu pon tak dapat rase...

nak jugak nak jugak tak kire

I am... said...

nanti akak buat kek kisemis kat ko nak? nak tak?

halym said...

eh? betul ke ni????
nak nak nak nak nak nak nak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...