don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Wednesday, July 28, 2010

Cuba tengok..

Sorry..dalam dok sibuk-sibuk berblog pasal makan, saya juga gila kasut. Shoes's always my ethusiast...macam berhantu pula kalau tak beli kasut dalam tempoh dua bulan, saya rasa pelik. Ni nak citer sket..kasut atas tu nampak cantik kan. Saya suka sangat bila terjumpa kasut ni kat satu butik di Bangsar. Terus saya sarung kat kaki nak cuba masa nampak pump comel ni..best gila kalau saya dapat beli. Belek punya belek, the price is RM169..hmm quite xpensive but as usuall, kalau nak saya memang x leh tahan dah memiliki kasut comel ini...sigh!!!
See..tell me..who will say no to a pair of shoes like this..memang saya terus memutuskan untuk membelinya. And i positively think that the animal paste in a shoes was meoooowww @ cat! Memang kucing kan? Yayy! makanya saya pun menyatakan kepada sales gal yang saya nak beli kasut ini. Pompuan tu pun dengan suka hati mengambil yang baru, punch harga dan duit bertukar tangan.
Kerana sayang akan kasut ini, selepas dua bulan barulah saya tergerak hati untuk memakainya. Resit beliannya sudah hilang. Mungkin juga saya buang sebab x maww dok bersepah dalam purse saya..tak sabar nak pakai...

And tell u what..when the 1st i wanna wear these shoes,...SHITT!@!@*%!!!!or allow me to say CE**KA. I did call a boutique and their sales gal told me that saya x boleh tukar dah kasut tu. Argumentation was no meaning at all...saya kata kenapa u all x letak tanda tu, dia kata ada letak, saya kata mana ada sebab memang saya belek sebelum try, dia kata sudah jatuh la tu, saya kata dia patut beritahu KASUT ITU ADALAH CAP BABIIIII tapi dia kata mana dia tahu!!! Grrrr...saya tak tahu nak kata apa lagi dah. The fact that I BOUGHT A PAIR OF PIG SHOES! Butik tu kat Bangsar..namanya Sometime!

4 comments:

Zia Ul Haq said...

Maybe u should try to sell it in your FB or blog. Trust me, people will buy cuz it's really cute. Of course it's only for non-Muslim. At least u could get ur money back.

I am... said...

ZUH..thanks for advise..yeahh y not..ill do an advert then..i suka sangat kasut tu but what to do!

halym said...

saya nak beli kasut tuh...ekekeke

I am... said...

halymmmmmm...ko nak kena tenyeh???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...