don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Saturday, July 31, 2010

One night in Bangkok...

Himali Cha Cha & Son, Sukhumvit, Bangkok...Last Friday, i hv an assignment in suburb of Bangkok. And guess what? Im not so worried abt the chaos in Bangkok but really concern abt food becoz we know it hard to find halal food in Bangkok. Before that i did tell organizer I prefer seafood or vege to be safe. Yes they provided me a halal food but the schedule was change when my fellow colleague saw a restaurant names Himali Cha Cha & Son near our hotel, S31, Sukhumvit, Bangkok.
Let me describe abt Himali Cha Cha..it was like a house convert to restaurant..a private space to eat..with a cozy surrounding area, cool feeling and its really quiet and serene. For sure i don't want to be disturb during meal time...and you too...furthermore the area was so peace...paling saya suka, ia dikelilingi pokok kemboja berbunga putih. My fellow colleague told me she don't likes frangipani becoz of its image as bunga kuburan. Never mind, i like it much. Don't know why but i like it! Serious!
I ordered a glass of lassi. Mango Lassi...it was great! Hilang dahaga saya. Flavia also, she has a lassi too and Kak Emma with her mango juice!
Before the one man show...hahaha..if i may say that..hanya uncle tu sorang saja yang ada..dialah yg ambil order, dia juga yang hantar food pada kami dan dia juga adalah cashier yang duduk depan pintu to say farewell pada kami selepas makan...
I don't know the reputation of Himali among Bangkok Citizen because during my lunch there, just only one customer sitting inside and plus all, was 4!
Himali Cha Cha is a halal Indian food restaurant!..The menu is abt masala, curry, naan, roti canai, bariani, tosai and every thing related to Indian menu.


We decided to try tandoori and tandoori cheese. Looks likes flawless and smooth..perut sedang lapar. Nampak macam sedap, lassi dah nak habis dan cuaca pula panas di luar while cooling inside dengan kipas berputas laju membuatkan keadaan jadi begitu selesa. Di sebelah meja kami ada a small pond, ada ikan and of coz frangipani berbunga lebat di tepi kolam..ya Tuhan saya berasa begitu aman dan aman, macam tak mahu bangun plus sangat sesuai untuk berangan...!


These is a food...chicken masala, lamb masala and vege masala. Semuanya masala but Flavia told us these 3 menus is releate each other and hv their own function due to Indian food hirarki. Vege masala agak mild rasanya while chicken masala was so delicious and last, lamb masalah was heaven! Serious...im not a curry fan but these 3 masala sangat mengujakan. Saya banyak berjalan, dan banyak makan. Kari sana dan kari sini, tetapi kari masala di Himali Cha Cha membuatkan saya menyedari keenakan masakan India...o my!





These is my plate...konon saya kontrol makan sebab segan, tetapi kami bertiga makan dengan selera...sungguh, tak tipu! Naannya juga sangat lembut, saya nak belajar buat naan tapi sapa nak ajar ni...haha!



Kaunter bayaran...







Ruang makan lain yang dimuatkan dengan kerusi kayu berukir..exotic! Kebanyakan hiasan yang digunakan adalah hiasan lama bercorak citarasa India...








Mak aihh..buaian ini membuatkan saya berasa ingin tidur sambil berbuai di atasnya. Just imagine a restaurant with a very cozy decoration..best!



6 comments:

halym said...

eleh kontrol kunun..
dulu tu selamba je belasah murtabak depan saya,

wah...tetiba plak rindu nak kena murtabak Keramat..

kak...cam biaa eh...saya nak 8

halym said...

*biasa
typo lagik..

pssstt..letak kat pondok pengawal eh..wakakaka

I am... said...

eikk..belum masuk bulan puasa dah order 8..ni apa hal neh...ada apa-apa ke?? ahkak musykil dik...

Flavia said...

had a wonderful lunch with you and kak ema..skrang after reading this post i teringin sangat nak makan naan and the lamb dish. yuuuumms

I am... said...

Yup Flavia...tell u..i always looking for indian food and the one that we had in Himali Cha Cha is the best...!

halym said...

ala ahkak neh...esok dah pose dah..
bukan saya nak wat besnes pon muntabak yang 8 tuh..ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...