don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Thursday, July 16, 2009

Merchants of Bollywood...

Dua tiket percuma...
"Suka tak tengok hindustan..?" Dia tanya saya.
"Suka...," jawab saya.
"Nah...dua tiket The Merchants of Bollywood kat IB," dia hulur tiket compliment pada saya..
"Alamak..betul ke?"
"Betullah..apalak tipu."
Adrenalin saya memercik lagi..tak percaya dia bagi dua tiket percuma pada saya...she’s among the boss kat opis saya..hmmm..dia bagi saya ambiklah..makanya saya melobi KA untuk ikut saya tengok gelek Hindustan di IB..
"Datang dengan siapa...?" tegur seorang rakan.
"KA.."jawab saya.
"Dia mix ke..?"
"Tak lah...Melayu tulen.."
Hahahaha...saya tahu kenapa dia tanya begitu..sebab KA macam mamak sket....
Seterusnya saya bosan tengok show berkenaan walaupun ia mendapat tepukan gemuruh..memang syok tengok busana mereka yang macam tak cukup kain tu...tapi mata saya tak bleh tahan lagi dah...oh ya..penari lelakinya pun sasa..hehe
Saya ajak KA balik separuh jalan..
Ampun...tak boleh tipu diri sendiri...walaupun minat tapi saya terlalu letih untuk menghayati irama Bollywood yang ini....Zzzzz lebih berharga...

4 comments:

Fizahanid said...

Amboi, sempat lagi memerhati sasanya si penari lelaki ya walaupun KA ada kat sebelah :)

halym said...

KA tu Kapoor Anil ke kak?
ekekekek...cabotttt

anil lutaze said...

ka tu spe kak??? maolah tau..

x bes ke kak?? dahlah kita buat page bollywood tu kelmarin...hehehe

kakchik said...

Fizahanid...hehe..I tengok penari lelaki yang sasa while he's njoy zooming the lady dancer....hahahaha..boleh?

Halym..assebokklah ko...hehe jangan jelesz eh akak tak tengok lagi citer Johny depp...

Anil, KA tu I punya secret lover..hua!hua!hua! MofB tu best tapi akak ngantuk sangat, siang dah ada assignment so nak layan mata zzz je ler...walaupun kat stage gegak gempita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...