don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Wednesday, July 29, 2009

i dream of this...handsome!!!

Huhu..went to the Honda Perfectionist Launch in 1 Utama yesterday...ada exhibition on Honda itself and etc..mak aihh...gua rasa meleleh air liur tengok sebijik robot warna putih tu...handsome gila...cessss....tak dapat gua nak pegang, tengok jer...kalau dapat....:-)
Hmm...ambik gambar pun jadi la...ni pun Che Wan yang tolong snap..sampai bila pun gua x leh nak 'lepak' sama si 'handsome' ni...gulp!..pssttt tunggu duit turun dari langit eh...hahaha..

8 comments:

halym said...

eleh..owang suka yang itu, dia pon suka gak....pentiru...mencikk

psstt..Cik Wan tu Wan Jai ke kak? ekekeke..

kakchik said...

oitt...sker hati akak le nak sker si handsome yang mana...ko pun pentiru...weiii kalau wan jai tak cukup berani la nak suruh...ini Che Wan Badrulhisham Alias...(economy desk)

FreDDy O7ermars said...

nk beli kreta baru ke kak?

kereta proton yg kat rumah tu pon buat pekasam jer kahkah :)

anil lutaze said...

errr...keta adik saya...

aah...keta tu sgt bes...

halym said...

nak tau kenapa dia hensem?
dia encem sebab kaler dia putih,
saya mmg suka kalo Honda kale putih..bluweks


**WV hari ini ialah.....REPING

kakchik said...

wakakaka...hambek ko halym...jangan lupa buat WV...isk..nape le Perfectionist tu mahal sangat..kalau tak mau akak beli seploh..

FreDD...tak de maknanya nak beli keta baru...betul cakap u keta kat umah pun ala-ala pekasam tak dan nak bawak..

Anil...handsome kan? kan? setuju tak? ngee...

Fizahanid said...

Saya suka tengok Honda City baru, kalau dapat drive lgi best!
Tapi yang saya bawak sekarang pun dah handsome enough for my pocket.. :D !

kakchik said...

Fizahanid..owhhh lucky you...tak pa I kumpul duit sket lagi..can buy more handsome one..ngee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...