don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Wednesday, July 8, 2009

Always...

Some say chocholate can cause fatty to the body, some say chocholate is not a cause of obes and what’s the most interesting statement is chocholate is the trigger to the sex drive...which one is thru? You know the answer:-) don't you? And as im concern...chocholate make me strong..always! Lebih-lebih lagi coklat yang macam ni..Godiva..someone gave it to me today...menggoda gila...mula-mula saya ingatkan maybe wallet or diary yang diisi di dalam kotak tu sebab x nampak tulisan Godiva..bila dah tarik ribennya..oo oowww....sia-sia xtvt pergi gym yang saya buat dua tiga hari ni...habis kena bantai dengan coklat ini...
Haa...x de sape nak share dengan saya untuk menghabiskan Godiva yang very goddess ini...sangat menggiurkan...there's no words can describe how pleasure it is...yummy!

Yang bentuk butterfly itu saya nikmatinya di Schocolart, Solaris Mont Kiara..it was carved like Annick Goutal symbol...dan yang ada shape bibir tu tambah menyeksakan lagi perasaan saya yang memang sudah tergoda dengan tiramisu..arghhh...comel dan sedap..sedap dan comel...

Lagi ada dua, tapi saya kontrol sebab..banyak sebab..hehe..
Yes...coklat selalu membuatkan orang berasa gembira, suka dan ceria. Ya ke? Saya pernah berbual dengan pakar coklat dari Australia, katanya coklat tidak menggemukkan kalau makan dengan portion yang kecil..lahai kalau dah ada kat depan mata, takkan nak jilat bibir and telan ayaq liur jer...
And for me, chocholate is the best remedy to reduce pain...to cure painful and might say that chocholate is mystery...ingat tak kisah Chocholate lakonan Juliet Binoche dan Johnny Depp..cuba ingat kembali...

11 comments:

anil lutaze said...

kak sha...sedapnyaa...uwaaaaaaa

kakchik said...

memang sedap anil...termimpi-mimpi kesedapannya..hehe

FreDDy O7ermars said...

nak coklatttttt

apa2 pon coklat adalah endorfin yg bagus :)

kakchik said...

nak coklat..meh turun bangsar..bukan takat coklat...McD pun boleh..ahaha

Fizahanid said...

Kak Chik,
Kita nak sikit... emm.. sedapnya!

kakchik said...

haha...fiza, tinggal kotak jer bawah meja...kwang3X

Axl said...

mak aii gedik nya cekelat dok ada kat kotak tuh..bekilat kilat...menjilat...iskkkk takmo ah makan cekelat..nnt gumuk macam...........ekeke

kakchik said...

AXL..aahh cakap je lah ko jeles akak dapat cekelat pecuma kan! kan! bluek...

Axl said...

alaa tak jeles pon, kitaworang bleh beli kalo nak..tapi cekelat MILO ler..hahaha

kakchik said...

err apa kelasss cekelat MILO...hahaha...akak makan cekelat KOKO..

man from UNCLE said...

1. GODIVA !! Meh sini, uncle bawa Sheqdah menyelam dalam kolah cekelattttt!!!!

2. Annick Goutal pyer toiletries tu memang pebret uncle n auntie! especially body lotion and shampoo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...