don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Wednesday, February 17, 2010

yee sang..

Cerianya dia nak makan yee sang...errr which one u prefer..hihi...the left or right or else black or white! Both are sweet ...
Hmm...yee sang...toast and toast..higher and higher..don't forget to make a wish..cantik sungguh dengan warna terang memenuhi pinggan...semoga hidup saya pun warna warni juga...
See..all of us must toast a yee sang higher...
Green tea icecream...yummy..all those food product made from green tea will be my fav food..
Yang paling saya suka mengenai Japanese atau Chinese Course..the portion is small but how they present their menu is so marvellous...cantik, bersih dan kemas. Makan pun rasa nak slow motion jer...konon hidangan yang cantik mesti dimakan dengan lemah lembut..ya ke?
Whatevaa...im always dreaming abt food...yang sedap dan enak dan lazat. Makanan yang baik dan sihat akan menyumbang kepada kebaikan lain...hehh..ceramah lah pulak..

4 comments:

halym said...
This comment has been removed by the author.
halym said...

badan eskrem tuh menggerutu semacam laa.. yucksss..ehehe


kak, ade tak bace cite kepala biawak dalam asam jawa..cam sedap je kan? hahaha

anil lutaze said...

sdpnyee kak... x prnh mkn yee sang 2 ni

I am... said...

halym...
yup...cam menyelerakan gitewww kan...ahahaha

Anil..
yes..ada yang lebih sedap taw...akak pernah makan..memang rangup and colourful..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...