don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Tuesday, February 2, 2010

makan

Tu dia..tangan siapa tu...mesti dia tak tau nak pilih mana satu dulu nak masuk mulut...nampak dak gelas air kelapa...sedap tu...x leh lupa...
Itu sotong yang sangat gebu dan gebu dam gebu....jangan jeles...saya makan ya..

Dan lagi...burp!

Hmm..lagi pasal makan..makan untuk hidup atau hidup untuk makan..whatevaaaa....ni nak bitau..last week..i was lucky coz my sweet lady tourist guide rajin nak bawa kita orang p makan-makan kat tepi pantai (Batu Rakit) dengan angin bayu sepoi-sepoi bahasa...terasa melayang-layang dengan angin sejuk dan aroma semua yang enak-enak belaka..
Saya rasa macam tak jejak bumi bila nampak all those seafood yang digoreng rangup, dengan mek nenek makanan lain and ahhhhh...speechless..air kelapa yang very2 original rasanya...x payah letak gula tipu2 nak rasa manis...tak payah nak propa apa2 pun sebab every things was real...hmm...dengan sepinggan besar udang, keropok lekor, mi goreng, lima ekor sotong, tiga kembung gemokkkk (hahahaha...mesti terliur) dan air kelapa...BURPPP!!!

Teka berapa harga....???? Cuma RM45 beb!

2 comments:

halym said...

mmg saya pencemburu..
erk..macam Alien je ikan tuh..eiiiiii

I am... said...

alah tak de maknanya alien...masuk dalam perut jadi gaban and otromen...nyaman...ko jangan jeles pada akak...hidup akak sentiasa kenyang...burp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...