don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Monday, September 14, 2009

langat yang hangat

Sabtu lalu, saya ada shooting di jeram Lubuk Manggis, Ulu Langat...dari jam 1 pm hingga 6pm saya ada di sana...letih jangan cerita, mungkin sebab puasa..tambah pulak duduk tepi jeram...rasa nak menyelam jer dalam air tu...sabar!! Mekap artis, Pn Afiedah Khamis dari Orked Bridal begitu sabar melukis di muka model, Fauziah Abu Bakar..
Lady photographer yang turut bersemangat mencari angle terbaik untuk shoot...tq sue! hehe..yang dua orang tu (Gg and Linda) model kesayangan kita orang...
Linda and GG sedang posing....Puasa tetap puasa tapi maintain...salute le u...hik!
Sowwy pic blur...saya snap jer sebab tak kuasa tengok ada tiga budak pompuan yang sedang melantak nasi kat tepi batu di kawasan berdekatan....kuang ajar tol derang tu...

2 days to go...saya x buat apa-apa preparation pun for raya, just a simple day..pagi saya mesti nak g sembahyang raya, ziarah kubur and lepakkkk....or else...Zzzzzzz

p/s: Zain and Amin...sabar ya...jeng!!

5 comments:

FreDDy O7ermars said...

kak..happy aidilfitri :p,kirim sale samo oghe kelate nanti :)

I am... said...

ok FreDD..akak balik Perak dulu..pastu baru menyusul ke P mas...meh la ikut...

halym said...

uishh..seksi ooo yang kebaya oren tuh..iskk kurus plak pahle haku..mencikk

redanna said...

kak sha!!! owh, dah update ye picture. hehe selamat hari raya, maaf zahir batin!!

anil lutaze said...

ouh..saya sgt cam picas ini...hehehe

tp last2 abg bob jgk yg buat..sbb x smpat ya amponn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...