don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Thursday, March 12, 2009

Wedding...

Pelamin merah and putih...simple but nice...
Azura and Azie...Irwan siblings...dulu masa saya jumpa dia orang, Azie just 3yrs old..la ni dah dah jadi anak dara....lahai....cepatnya masa berlalu...

The bride and groom...Lili and Irwan yang diraikan...
Comelnya semua...the middle is Fatin, Azura's daughter...
Last weekend, i went to Port Klang...ada my long time relatives punya wedding...Irwan and Lili..arwah mak Irwan is my cousin...rasa macam back to the root bcoz saya dah lama tak jumpa dia orang. If i not mistaken, last time I met them was about 10 yrs back..masyaAllah...syukur sebab saya masih berpeluang bertemu mata dengan mereka. Kita tidak tahu suratan hidup...Ok then..
Pssttt....saya lupa nak snap pic hidangan...ayam masak merah and rendang daging yang sangat sedap...nasi beriani pun...semua enak...saya kononnya nak minta no telefon katering yang menyediakan hidangan ni....rupa-rupanya ia disediakan oleh penduduk Flat Taman Kem, Port Klang...what a delicoius....muafakat kan...

2 comments:

anil lutaze said...

kak sha...mcm pelamin diraja..hik..

kakchik said...

yer...pelamin awak cemane? lilac kan..musti comel tu...ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...