don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Monday, August 17, 2009

Test skill...

Saya dah lama x buat kek..kek coklat ke, kek lapis ke..hatta kek mentega sekalipun..memang dah bersara dah. Minggu lepas Echah minta saya buat cup cake untuk sape ntah...katanya ada budak manja nak sambut birthday...saya pun terima je order dia...konon nak polish my skill in cuppycake preparation...yang atas tu saya baru letak base...well cream yang saya warnakan hijau...Echah kata tak kisah kaler apa..saya bantai jer la hijau...nasib le ko budak manja...haha

Ini yang saya dah conteng dengan segala mak nenek warna and garnishing...kata Echah budak tu suka makan Garfield dan ada dua tiga lagi benda yang jadi hiasan atas cuppy tu...
Ninja turtle pun habis kena bantai dengarnya...alahai birthday boy..memang budak-budak! OK la Echah, len kali bleh order lagi...

10 comments:

anil lutaze said...

kak shaaa.....waaa...hebat taw....kite tgk ...mcm lapa gilerr...mahu lah skett

I am... said...

haha..order la...nanti kita letak kitty cat, strawberry, owenge, kit kat, pikacu, power puff etc..nak tak? hik!

FreDDy O7ermars said...

kak sha

bln puasa nanti krgkan entry pasal makanan,nnt i x bleh nk kontrol nafsu plak :)

I am... said...

freDD..haha...oit ini picture jer tau..kalau betul ada hidangan depan u sure meleleh ayaq liur tu...
masalahnya bulan puasa lagi banyak entri makan I nak kena buat....tungguuu....

halym said...

nak kek...nak nak nak nak nak


WV=demagra

I am... said...

halym...jom makan durian....

halym said...

ek elle...dah nak pose bau nak hajak makan doghiyan?

kat mana? kat mana? biler..biler biler

I am... said...

wakakakaka..nak gak tu...eleh jual mahal konon..asssudahlaaa...

halym said...

assudaa lah ahkak...mencikk

I am... said...

aahhh memang dassudaaapunnn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...