don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Tuesday, August 11, 2009

makan lagi...

A lots of things to do here...really depress...and my theurapeutic kedai kopi is still there for me...with all the members waiting to bla! bla! bla!..whateverlah....i hv to finish all the job before join them...nanti ya...nanti kita borak, tengok wayang and pergi karaoke...hik! Apa-apa pun i wanna share the moment masa belajar buat sushi di Tokyo G in One Utama sama itu Ryan, Juanda and ramai lagi...:-)
Actually my fellow friends did asked me to go to karaoke which is i never do this before..oopss...did it once on 1996, sama itu budak Zuraini...dekat kelab apa ntah..lupa la...
Anyway..i x mo cakap pasal xtvt tu, i nak share the 'burp' moment dengan sushi lover..
Ini bukan i yang buat..that was Juanda punya...i makan jer..hehe Ini pun kita orang makan juga..habis....

Ok..this is me...preparing dragon sushi...
Huhu..yang ini memang sedap...
Tadaa....fillernya ialah isi udang and ayam....on top of that letak thousand island and japanese cucumber...
Ryan and Tokyo G sushi...
"Hi Kak...come la...u nak try buat tak?" Ryan asked me.
"Eh nak la...i kan suka makan ni.."
"Senang saja maa...nanti Juanda buat demo...u follow..." said the handsome to me.
"Eii...ini contest ke?"
"Tak la...saja nak test skill u all...selalu u all makan saja meh, but today nak tengok ur skill in making sushi..."
Hahaha..i love it...and jeng! jeng! jeng!
Nisa and other fellow friend was there too...hehe...jangan dengki tau...i buat Bangkok G sushi..oishiii...

2 comments:

halym said...

cam muntah kucen gak laa..

I am... said...

ko memang dengkis taik kucing eh..bluekkk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...