don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Monday, August 17, 2009

She is...

Guess what?? I can't believe that she's sitting infront of me...same place and talking to me..looked at me and smiled to me...woww! Awesome and she is a jazz queen...rasa macam nak cubit pipi sendiri but yess...she is...Datuk Sheila Majid which I adore so much...ketepikan sajalah kontroversi pasal kes rumahtangga dia kan but the fact that dia sentiasa cantik, petite, soft spoken and penuh sifat keibuan... Serious jawab soalan daripada wartawan...
The 1st time I saw her was 18 yrs ago in Dewan Tunku Canselor, UM. She was performing with Zainal Abidin in Konsert Hijau...best gila masa tu...saya tak ingat apa pun sebab terlalu suka dengan persembahan dia bersama Roslan Aziz, Amir, Zainal and etc...memang havoc...
Lepas tu senyap sekejap walaupun dia ada banyak buat konsert..tak mampulah saya nak bayar duit tiket dia..
And yesterday my boss asked me to make a coverage on her...ada forum keibubapaan mengenai Lets Kids be Like Kids and I was like orang mengantuk disorongkan bantal..huhu...boleh tengok dia dekat2 meh..dan dia tetap sama seperti dulu cuma ada garis kematangan pada wajah but she's always beautiful in her way she communicate with others...
Paling saya suka lagu dia ialah 'Wanita'....sweet!

8 comments:

mama23beas said...

Er...rumah tangga ke2 yang bergolak tu? Memang dia teramat sweet...kalau tak caya lagi, meh sini rem cubit sikit hehe.

I am... said...

nope...rumahtangga dia yang dulu le sama RA tu..la ni she's happy with her family thot...sungguh tak caye dia dok cakap sama kak eydd...huhu..best eh..

anil lutaze said...

comel..die mmg comel..bertuah kak sha..semuanya best...jeles byk tawww

I am... said...

jangan jelesz la anil, awak pun comel per...sebab tu lah incik dd suker..kan!

halym said...

suka lagu Lagenda..


WV=teris

I am... said...

aku dah jumpa dia...ko bila lagi..huhu

halym said...

ntah laa..raya ni kot? ekekekeke

I am... said...

hwahwahwa...perasan la tu...nak ke dia jumpa ko eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...