don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Tuesday, April 29, 2008

Selamat Hari Lahir...

Assalamualaikum, hari ini, 30 April 2008 bersamaan 23 Rabiulakhir 1429 H, usia saya bertambah lagi setahun...pada saya, usia dan angka saling berkait rapat tetap bagaimanakah pula untuk memaknakan kedua-duanya?
Pada saya, pengisiannya terpulanglah kepada diri sendiri. Kalau pada usia 40, (pssstt...saya belum 40 ya..) kita masih begitu, maka akan jadi begitulah sampai akhir hayat...memetik kata-kata rakan yang bersms dengan saya semalam...
"Saya tidak mahu jadi orang yang daif budi bahasa dalam persekitaran yang santun...," dalam maknanya bagi saya dan saya akan ingat ayat yang dihantar L kepada saya.
* Terima kasih kepada KA , teman sepanjang hayat saya kerana sempat ucap selamat hari jadi kepada saya sebelum beliau keluar untuk bekerja...hmmm malam nanti saya mesti pawww dia untuk beli barang...hehe
* Terima kasih kepada Dr Ros Fatihah yang 'menyara' makan tengah hari saya semalam sebagai pra hadiah hari lahir..
*Terima kasih kepada Kakak Najla Farish Amani dan Adik Shakir Basha Adli kerana wish Happy Birhthday pada Mummy...
*Terima kasih kepada Ajip and meowww yang juga mengucapkan selamat hari lahir untuk saya tepat jam 12 malam semalam..maceh Ajippp...ekekeke
*Terima kasih juga pada sahabat, Dr Mawar Shafie yang mengsms saya seawal subuh untuk ucapan hari lahir dan doa itu.
*Terima kasih kepada sahabat, Fadz, yang baru saja mengsms saya ketika saya sedang membuat entri ini...
*
TERIMA KASIH SAYA YANG TIDAK TERHINGGA KEPADA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI PENYAYANG...KERANA MASIH MEMBERI SAYA PELUANG MENGHIRUP UDARA DI MARCAPADA INI, UNTUK TERUS MEMAKNAKAN HIDUP SAYA DENGAN KEBESARANNYA DAN KURNIAANNYA...

5 comments:

Fizahanid said...

Selamat ulang tahun juga.
Saya mencari tadi, hendak bercerita tapi tiada pula, ke mana pergi?

kakchik said...

ye la fizahanid, akak dalam tempoh bertenang..harap awak tidak ke situ..puas juga berfikir selepas terima call awak tu...

Azlina Abdul said...

Happy Belated Birthday Akak! Dah lama tak singgah sini....didn't know that it's your birthday! Kalau tahu awal, leh Lin kasi bufday card kat Akak! hehehe! :) Hope you are doing great!

kakchik said...

hi lin...alah besa-besa jer besday tu...saja nak buat n3 gitu...hehe

Kamariah Kamarudin said...

salam hari lahir walaupun terlewat. mudah-mudahan dalam rahmat dan kasih sayang Allah SWT jua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...