don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Monday, November 1, 2010

view

This is a normal view in early morning near to Women University in Seoul. Universiti untuk wanita saja dan kawasannya luas melaut. I was lucky because had a chance to explore the area, jalan-jalan dan berbual dengan pelajarnya yang semuanya pemalu, nak interview pun susah..

Ini bukan di university, tetapi morning parade di istana lama yang menjadi tarikan pelancong...
Cool...jalan raya utama yang lapang dan tidak menyakitkan kepala jika anda berjalan di tepinya...
Yesss..i am here!
Rasa macam bergambar dengan background giant wall painting saja..amazing!Red and yellow...sadness and happines and finally a soliloquy & solitary was there...
Pakcik sebelah kanan tu is a professor in hostory. He is a tour guides yang macam perpustakaan bergerak. He's experties in old palace and history of Korea..

Berdiri di situ, di celah dedaun merah dan kuning..anda akan tahu apakah yang dirasa...

2 comments:

halym said...

daun ijau kunen ni kat i-City kan kak? tepi federal highway nun..ekekeke

I am... said...

hello...i-city ada ke daun ohrigihnal hijo-kunen cenggitu dik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...