don't worry about failure, worry about the chances. u will miss when you don't even try...no one can predict to what heights you can soar, even you will not know until you spread your wings...

Wednesday, August 18, 2010

fresh salmon..

Owhhh..mana nak bantai dulu..Ramadan..sentiasa mencabar...antara orange juice and fresh salmon with caviar...dua-dua menggoda saya. Saya mula mengenali caviar ketika attach dengan unit ikan. It's produce by a fish called sturgeon..memang pelik ikan ni...and u only can catch it in Caspian Sea....sturgeon di laut Kaspia adalah sturgeon terbaik yang mengeluarkan black caviar...


See...the freshness of salmon..arghhhh...semuanya membuatkan saya berasa tidak sabar untuk mencuba menu kedekut ini. Saya namakan kedekut kerana ia hanyalah sedikit saja...tapi kalau makan slow-slow sambil bercakap dan bersembang, yang sedikitpun akan rasa kenyang lebih-lebih lagi saya menghadapinya di atas Capt Cook Cruise sambil mengelilingi Sydney Opera House and sail under the Sydney Bridge...hoho...heaven.. Okeh...buka puasa di Sydney awal...5.22pm dah buka puasa, hari cerah lagi...mencabar sungguh buka puasa dengan food yang macam ini...

2 comments:

halym said...

Sydney ni kat mana kak?
sebelah dengan Mt.Kilimanjaro tu eh? ekeke

I am... said...

sydney kat co kit eh..bluekkkss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...