Lepas bakar selama 1 jam setengah pad suhu 120 C, dan dibiarkan sejuk selepas enam jam, saya bangun jam 5 pagi untuk menyediakan cream dan menabur buah...hmmm..perut tetiba berbunyi walaupun jam 5 pagi..cehhh...cacing..tahu jer saya nak makan benda sedap sekejap lagi..
Kalau makan sorang pun saya boleh tapi melampau le kan..baru semalan dietician saya warning, eat vege and no sweet things at all...ngee!
Oklah, saya akan buat lagi weekend ini, stok telur putih masih ada..dan saya akan buat sampai saya puas hati...bak kata Kak Jun apabila kita suka, kita akan ralit membuatnya dan mencuba sehingga berjaya...lain kalilah saya buat macaroon, saya nak test skil dengan pavlova dulu...sorry ya kak jun...hihi..
Oklah, saya akan buat lagi weekend ini, stok telur putih masih ada..dan saya akan buat sampai saya puas hati...bak kata Kak Jun apabila kita suka, kita akan ralit membuatnya dan mencuba sehingga berjaya...lain kalilah saya buat macaroon, saya nak test skil dengan pavlova dulu...sorry ya kak jun...hihi..
No comments:
Post a Comment